Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanga, bundabugyi és jégeralsó

2009.05.10

 "Drágám, rohanok.Konzultálnom kell a stylistommal, tudod. Annyira zilált vagyok, nem is tudom mit húzzak fel.Ha ezt húzom fel vagy amazt, mennyire trendi, meg illik-e a személyiségemhez, mennyire vagyok én-én, szóval érted  már." Há persze, hogy vágom, má mé ne kapizsgálnám.

A minap kaptam egy száras bugyit, meg hercig kis trikót a Maca nénitől. Otthon, ahogy magam előtt lengettem a bugyit, eszembe jutott nagyanyám és a szekrényben tKépárolt bundabugyijai.Babarózsaszín, meg világoskék színben, összehajtva pihentek és várták, hogy eljöjjön az ő idejük- a tél.   Azok voltak aztán ám a telek!!!  Csípőnadrág, tanga?! Na kisanyám beléd fagyott volna a levesed, ha ilyesvalamiben flangáltál volna!!!   Ugyan má mama, más idők járnak mostanság.

Akárhogy is forgatom, 52 éves leszek( ez az előny, ha az ember az év vége felé születik- úgyhogy mondhatom- 51 vagyok ) és van egy kilenc éves kisfiam. Az ő osztályában én vagyok az anyukák között a legidősebb. A legfiatalabb anyuka, mondjuk legyen 27-28 éves. A korkülönbség 24-25 év, én lehetnék az anyuka anyukája.                                 KépÜlünk az osztályban.Anyák napja.Hátül ülök az iskolapadon, (nem a padban).Előttem, szintén a padon egy fiatal anyuci.Előrehajol és rémületemre, kivillan a hátsója.Te jóóóóóóóóóó éééég!!!! Tudja ez a nő, hogy majd  kivan a feneke? Észrevette, mert egy diszkrét mozdulatta hátranyúl és lehúzta a pólóját, de nem sok eredménnyel. Én meg már kuncogtam magamban- de jó, hogy nem az én hátsóm villog.  ( folyt köv)

 

Divat? Néha tényleg azt hiszem-a  majmoktól származunk ....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.