Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

2011.02.08

 " Szabó János reggel könnyedén és  kipihenten ébredt egy kellemes esti szeretkezés után - a -HITES FELESÉGÉVEL.Természetét és korát meghazudtoló frissességgel  ésKép lelkesedéssel pattant ki az ágyból...Kávét készített majd gyengéden ébresztgette feleségét és még a velük lakó két gyermeküket.Munkába indulás előtt sikerült a kávét is meginniuk-nem hír....Aztán a metró peronján egész  véletlenül egy idegbajos alkoholista a szerelvény elé lökte- Szabó Jánost,aki a helyszínen életét vesztette-EZ LENNE AZTÁN A HÍÍÍR!!!

Kis Mária boldog házasságban él férjével már 12( tizenkét) éve.Mind a ketten dolgoznak,van három szép , egészséges gyermekük, családi ház kis kerttel, kiskutyával (dögunalom, neem?)Hír lenne( vagy nem is) a férj csak kettővel csalja meg asszonykáját- boldog- boldogtalannal.Az asszony mikor megtudta- depis lett, de nem akar elválni,és semmi sem volt olyan mint előtte és pokol az életük.

A gimi diákjai felejthetetlen kirándulást tettek az Alpokba.Tényleg- jó volt.Senki sem zabálta le magát a sárgaföldig, senki sem viselkedett úgy mint a láncról szabadult kutya.Olyan kellemes osztálykirándulás volt, az osztályfőnök, a szülök és nem utolsó sorban a diákok nagy megelégedésére.Eeez hír??? Na persze. HÍR- az ostálykiránduláKépsról a diákokat hazafelé szállító busz söfőrje ittasan vezetett. A busz átszakította  a szalagkorlátot és-a  szakadékba zuhant ÉS MINDENKI TÚLÉLTE!!!

A politikusok végre a nép és az ország érdekeit nézik és nem pártjuk -marhaságait- mert rájöttek- a sok bába közt elvész az ország(ORSZÁÁÁÁGOT EGY LÓÓÓÉÉÉRT!!!). Ütős hír- lenne???

Miért is nem hallgatok rendszeresen híreket, miért nem olvasok- napilapot? Mondhatnám nem alakult ki bennem ez a szokás, vagy ennyire- igénytelen vagyok.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.