Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csevely

2011.04.27

"Let's talk about sex baby, let's talk about you and me...."Salt-n-pepa" együttes egykori- nok.jpgslágere. Persze, tudom, nem mindenki ismeri.
Nemrég a kezembe akadt  a könyvtárban egy könyv "Nők, délutáni fényben, Klimaxkönyv" .                                                                                                 Hát akkor- Let's talk about klimax, girls. Böbe kijelentette- neki nem tetszik a könyv, mert tele van betegségekkel, és hát aki ezt kedveli...Azt mondtam neki- akkor írjon, jobbat, vagy ajánljon jobbat.Én csak egy gondolatot ragadtam ki a könyvből:
"Az öregség olyan érdekes! Belül nem érzem magam annak.Csak az a szomorú, hogy amikor az ember tükörbe néz, mást lát, mint amit képzel magáról.Érdekes, hogy csak jönnek a napok egymás után, és az ember már meg is öregedett"  A  könyv azért nem nekrológ, vannak benne szellemes gondolatok is.Azt hiszem a könyvpiac nincs elárasztva- klimax könyvekkel, mert minek dumálni, kit érdekel a klimax, ha csak nem a nőt- aki maga is- klimaxol.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.