Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb felfedezés

2012.11.21

Ez csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú   csö. De továbbra is kötöm az ebet a karóhoz---- Ha hű marad a saját erejéből, lelki alkatából, jelleméből fakadóan és - nem utolsósorban az irántam érzett szeretetből kifolyólag, azt  sokkal többre becsülném.             A rádióban hallottam a minap, aztán megtaláltam a neten is. Orrspray, nem orrdugulás ellen, a spray fantázia neve lehetne Profidelis  vagy Profoi [ nem  fujjj, olv: Profoá olyan előkelő-- nem?( most találtam ki)], lehet hamarosan gyógyszertárakban is  kapható majd-- receptre. A félrelépésre hajlamos férfiak biztos nem fogják venni, ellenben a feleségeik vagy kedvesük-- nagy valószínűséggel. Az éj leple alatt aztán odakúsznak emberük mellé és gyorsan az orrukba fújják a megváltó vagy problémamegoldó spray-t.  -  Drágám, mi törént a  pároddal? Benáthásodott?    -Áááá nem, csak kijött rajta a  hűtlenkedése.Tudod, olyan allergiás tünet.. De ez a spray tényleg csodás.   -Nem mondod? És hol lehet kapni? "   Szóval --  igggazán fannntassztikus, hogy hova jutott a tudomány. Most mindjárt könnyebben lélegzem

 

"Megtalálták a hűséget befolyásoló hormont - a varázshormon, az oxytocin bennünk van

A férfiúi csapodárságot gátló "hűséghormonra" bukkantak német kutatók. A vegyület legalább tíz centivel növeli a férfiak távolságtartását idegen nők irányában.
Oxytocin hormonról van szó, amely a szervezetben természetes módon képződik. Szerepet játszik a szexben, a szexuális csáberőben, de a bizalomban és hűségben is azzal, hogy segít a férfiaknak romantikus érzelmeik táplálásával távol tartani magukat számukra vonzó külsejű ismeretlen nőktől.
A távolságtartás szó szerint értendő: a bonni egyetem kutatói pontosan kicentizték, hogy mennyire közeledett, vagy engedett magához közel vonzó nőket férfiak két csoportja. Az egyik csapat tagjainak orrpermetezővel oxytocint adtak, a másiknak csak placebót.
A mérések alapján az oxytocinosok 10-15 centivel távolságtartóbbnak bizonyultak, mint a kontrolcsoport tagjai.

orr.jpeg

A kísérletben 57 férfi vett részt alanyként, valamennyien egészségesek és heteroszexuálisak. A csoport nagyjából fele él monogám párkapcsolatban.
A permet befújása után 45 perccel "hozták össze" őket egy nővel, akit az alanyok vonzónak találtak.Miközben a nő lassan közeledett hozzájuk és távolodott tőlük, a kutatók arra kérték a férfiakat, hogy mondják meg,
mikor ideális a távolság, és mikor válik parányit már kényelmetlenné a nő közelsége. Így centizték ki az oxytocin parancsolta távolság és a hatásától mentes közötti különbséget. A férfiak közötti távolságtartást ugyanakkor nem befolyásolta a hormon: az oxytocinosok ugyanannyira
engedték magukhoz közel a másikat, mint kontrolltársaik - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap."

 

 

 Ezt az alantit 2008. 11.4 pöttyögettem :-) az Ásó kapa menüpont Génkezelt hűség cím alatt :-)

Epochális felfedezés!!!!!!!! Hát ha nem nézem a TV-t nem jutok eme hasznos információ birtokába. Megtalálták a hűtlenségért felelős gént. Tök jó, legalább van -- mire hárítani a felelősséget- mosom kezeimet, hát gyarló emberek vagyunk... Most még csak meg kell találni az abszolút és feltétel nélküli mgn.jpgegbocsátás génjét, vagy az abszolút felejtését- vagy csak a kellemetlen dolgok felejtésének génjét és akkor helyreáll a -- világbéke.          A génkezelt növényeken agyaltam. Lehetne mondjuk a hűtlenkedő partnert is génkezelni. De manapság már az a tendencia, hogy ne fogyasszunk génkezelt élelmiszert, úgyhogy nagyon vacilálok- kellene-e nekem konkrétan, egy génkezelt pasas... És úgy gondoltam- nem kérek belőle!!! Ha hű marad a saját erejéből, lelki alkatából, jelleméből fakadóan és - nem utolsósorban az irántam érzett szeretetből kifolyólag, azt  sokkal többre becsülném.

 

 

 dilinyul.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.