Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ásó kapa...

2008.10.13

Vannak nők, akik mindent megtesznek azért, hogy férjhez menjenek. Kézzel lábbal kapálóznak, hogy megkaparintsák az áhított pasit  (rám azért mindezt nem lehet mondani- aki nem hiszi járjon utána)  és a vele járó egyebeket: Szabó JánosNÉ, jobbik esetben SzabóNÉ Kis Mari, aztán, ha esetleg elválnak ad-v.jpgis attól az undok pasastól továbbra is maradnak SzabóNÉk. Mert méért? Hát-csak. Van aki nem cseréli vissza   a nevét mert így- komfortos, van akinek egy csomó bonyodalomba kerül, mint az én esetemben. De ,ami késik nem múlik.

1988.december 8-án kötött házasságom 2008. július 8-án végérvényesen, hivatalosan is - befejeződött. Három év együttélés és két gyerek és  többszöri próbálkozás után  az anyakönyvvezetőnél Ted volt az, aki elintézte, hogy --- anyakönyvvezető elé álljunk. Mert - a tartózkodási engedélyhez valami kézzelfogható kell- ha külföldi vagy és nem jársz egyetemre, akkor legalább légy házas, ilyen -olyan munkahellyel az egykori Jugoszláviában.

 Esetleg bulit kéne csapnom vagy talán nekrológot írnom egy házasság halálára. Vagy: KÖSZÖNÖM A JÓISTENNEK, SZÜLEIMNEK, VOLT FÉRJEMNEK ÉS FÉRJEM EGYKORI ÉS JELENLEGI BARÁTNŐINEK , K Ö SZ Ö N Ö M, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM .                                       SÜT A NAP, ÉS ESETLEG VAN MÉG 25 naaaagy optimizmussal 30 év az életemből, amit hál' Istennek nem Teddel kell leélnem . Cilike pedi remélem boldog, hogy a következő 30, nagy optimizmussal 40 évet  a nála 20 évvel idősebb Teddel élheti.

 

 

 

koffin.jpg

Itt nyugszik huszonkét év közös élet (és minden jó és rossz emlék)

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Kincsek és szemét

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Évfordulók

Csak én, 2012.11.25 19:39

Ma a lakótelepi templomban házassági évfordulókat ünnepeltek. Öt vagy hat házaspár. Az egyik házaspár ötvenöt éve házas, a legfiatalabbak tíz éve. Jó volt elnézni, ahogy a pap újra megáldotta őket és a pár kimondta egymásnak, hogy szeretlek. Biztos voltak nehéz idők az életükben, mosolyszünetek és egyéb nehézségek-- de itt álltak.. egymás mellett. hát... nekem ilyesmiben már nem lesz részem.

nagyneicu@freemail.hu

Icu, 2010.01.07 22:50

Hoppá!
Vmikor engem is Cilikének hívtak,egyik mhelyemen 5 évig is talán.Annyi Icu volt,Ilona,hogy adták nekem az Ilike nevet,s egy kitalálta,s Cilike lett belőlem.Néha beálltam itthon a tükör elé,s próbáltam megfejteni,mi vezethetett rá felnőtt (nőket),hogy az én komoly(-nak hitt) fellépésemhez,ezt a cicás nevet ragasszák?Nem mondom,belül ellágyultam mindig kissé,mert a név olyan szeretetre méltó volt,amilyen szerettem volna mindig is lenni.